המתכון ירקות Quesadillas עם סלסאן טרי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. אם יש לכם צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, תרד תינוק, שעועית כליות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. נסו טורטיות חזיר עם סלסה טרייה, סלסה ירקות טריים, ו דג חרב בגריל עם סלסה ירקות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב עגבניות, בצל, כוסברה, מיץ, כמון ומלח. בקערה שנייה, שעועית מחית; מערבבים בצ ' יפוטלה.עובד אחד בכל פעם, חצי העליון של eachtortilla עם 1/4 פרוסות אבוקדו, 1/4 שעועית, 1 כוס תרד ו 4 כפות גבינה; לקפל במחצית.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים 1 quesadillaand לבשל, מרפרף פעם אחת, עד שני sidesare חום ופריך, 1 עד 2 דקות נמשכת. חזור עם שאר הקסדיות.
3
תן מגניב מעט; לחתוך כל קווסאדיליאנטו 3 טריזים; לשרת עם סלסה עגבניות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.