קסדייה שעועית שחורות טבעוניות
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם כמון טחון, מלח, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו קסדייה שעועית שחורה, קסדייה שעועית שחורה, ו טורקי וקסדייה שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שעועית צפונית גדולה, עגבניות 3/4 כוס, ושום במעבד מזון עד חלקה; מוסיפים שמרים תזונתיים, כמון, אבקת צ ' ילי, מלח, פתיתי פלפל אדומים להתמזג שוב.
העברת תערובת שעועית לקערה. מערבבים שעועית שחורה ועגבניות 1/4 כוס לתוך תערובת שעועית.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מורחים על 1/4 כוס מילוי על טורטייה.
מניחים עוד טורטייה על גבי מילוי; לבשל עד מילוי הוא התחמם, על 10 דקות.
ריססו את הטורטייה העליונה עם ספריי בישול וקסדייה להעיף לבשל את הצד השני עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי.