קסדייה תירס ועוף קלויים
זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. אם יש לכם חזה עוף, תירס של גרעין שלם, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קסדייה עוף עם סלסה תירס קלוי, קסדייה תירס קלויות, ו קסדייה תירס קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה. מערבבים תירס ופלפל אדום כתוש. לטגן 2 עד 3 דקות או עד תירס הוא השחמה קלות.
להוסיף פלפל; לטגן 2 דקות. מערבבים עוף בצל ירוק; לטגן 1 דקה.
הסר תערובת מחום; מערבבים אורגנו, כוסברה, ומלח. לנגב את המחבת עם מגבת נייר.
מפזרים כל אחד טורטיות 4 עם 1 1/2 כפות גבינה, העליון באופן שווה עם תערובת עוף.
מפזרים גבינה נותרת באופן שווה על תערובת עוף, העליון עם הנותרים 4 טורטיות.
מניחים מחבת על חום בינוני ומוסיפים 1/4 כפית שמן. בזהירות להוסיף 1 קסדייה, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וקסדיות.
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים.