קסדילות איטלקיות
קסדילות איטלקיות יכולות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם פרמזן טרי, פונטינה, פלפלים קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), ו קסדילות דה פולו (קסדילות עוף).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל והסוכר ומבשלים עד שהבצל מזהיב, כ -20 דקות. מתבלים את הבצל, לפי הטעם, במלח ופלפל; מניחים בצד.
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
מפזרים מעט פונטינה מעל מחצית הטורטייה. מסדרים כמה פלפלים ובצל מוקפץ על גבי הפונטינה.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ופרמזן.
מפזרים עוד פונטינה מעל. מקפלים את החצי הנקי מעל המילוי לכיסוי ולוחצים בעדינות לאיטום. חזור על הפעולה עם יתרת הטורטיות המחלקות באופן שווה את מרכיבי המילוי.
מחממים 1 כף שמן על מחבת גדולה כבדה על אש בינונית. עובדים בקבוצות, מבשלים את הקזדילות עד שהגבינה נמסה והטורטיות מזהיבות, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את הקזדילות לתבניות אפייה ושומרים אותן חמות בתנור בזמן בישול הקזדילות שנותרו.
מפזרים את יתרת הפרמזן מעל הקזדילות.
חותכים כל קסדילה ל -4 טריזים. מסדרים אותם על מגש.
מקשטים את הפלטה בענפי פטרוזיליה ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור קסדילה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
![כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר]()
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר