קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

קסדילות איטלקיות

קסדילות איטלקיות
קסדילות איטלקיות יכולות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם פרמזן טרי, פונטינה, פלפלים קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), ו קסדילות דה פולו (קסדילות עוף).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל והסוכר ומבשלים עד שהבצל מזהיב, כ -20 דקות. מתבלים את הבצל, לפי הטעם, במלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים מעט פונטינה מעל מחצית הטורטייה. מסדרים כמה פלפלים ובצל מוקפץ על גבי הפונטינה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מפזרים עוד פונטינה מעל. מקפלים את החצי הנקי מעל המילוי לכיסוי ולוחצים בעדינות לאיטום. חזור על הפעולה עם יתרת הטורטיות המחלקות באופן שווה את מרכיבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
8
מחממים 1 כף שמן על מחבת גדולה כבדה על אש בינונית. עובדים בקבוצות, מבשלים את הקזדילות עד שהגבינה נמסה והטורטיות מזהיבות, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים את הקזדילות לתבניות אפייה ושומרים אותן חמות בתנור בזמן בישול הקזדילות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מפזרים את יתרת הפרמזן מעל הקזדילות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11
חותכים כל קסדילה ל -4 טריזים. מסדרים אותם על מגש.
12
מקשטים את הפלטה בענפי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור קסדילה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר