קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

קסדילות טפנד שרימפס בגריל

קסדילות טפנד שרימפס בגריל
קסדילות טפנד שרימפס בגריל עשויות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 674 קלוריות. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו אנשובי, גבינה גרוי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו פסטו בגריל שרימפס קאפרזה קסדילות, קסדילות שרימפס בגריל פיקנטי עם רוטב שמנת אבוקדו מעושן, ו שרימפס קרוסטיני עם ארטישוק טפנד-פוסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם מעבד מזון פועל, ירידה שום דרך המצנח מזון; תהליך עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים אנשובי, צלפים ושמן זית; מעבדים עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
שמן זיתשמן זית
צלפיםצלפים
3
מוסיפים זיתים, מעבדים רק עד קצוץ. (אל תעבד יתר על המידה; התערובת צריכה להיות שמנמנה.)
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
4
שלב תערובת זיתים ושרימפס בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים 4 טורטיות על תבנית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים כל טורטיה עם 1/3 כוס גבינה; למעלה עם רבע מתערובת השרימפס. תערובת שרימפס למעלה עם גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
שרימפסשרימפס
7
מניחים את הטורטיות שנותרו מעל גבינה, לוחצים בעדינות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
8
גריל, מכוסה, על אש בינונית (300 עד 35
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
במשך 2 דקות. במהירות ובזהירות להפוך קסדילות, באמצעות מרית גדולה, רחבה. גריל, מכוסה, 2 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה והטורטיות מזהיבות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
10
חותכים כל קסדילה ל -6 טריזים, ומגישים מיד.
11
עֵצָה: הפיכת הקזדילות מונעת במהירות את טפטוף המיצים שלהם, מה שעלול לגרום להתלקחויות וטורטיות שרופות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריגיו
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.