קסדילות טפנד שרימפס בגריל עשויות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 674 קלוריות. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו אנשובי, גבינה גרוי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו פסטו בגריל שרימפס קאפרזה קסדילות, קסדילות שרימפס בגריל פיקנטי עם רוטב שמנת אבוקדו מעושן, ו שרימפס קרוסטיני עם ארטישוק טפנד-פוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
עם מעבד מזון פועל, ירידה שום דרך המצנח מזון; תהליך עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים אנשובי, צלפים ושמן זית; מעבדים עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
שמן זית
צלפים
3
מוסיפים זיתים, מעבדים רק עד קצוץ. (אל תעבד יתר על המידה; התערובת צריכה להיות שמנמנה.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים
4
שלב תערובת זיתים ושרימפס בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
זיתים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים 4 טורטיות על תבנית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מפזרים כל טורטיה עם 1/3 כוס גבינה; למעלה עם רבע מתערובת השרימפס. תערובת שרימפס למעלה עם גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גבינה
שרימפס
7
מניחים את הטורטיות שנותרו מעל גבינה, לוחצים בעדינות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גבינה
8
גריל, מכוסה, על אש בינונית (300 עד 35
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
במשך 2 דקות. במהירות ובזהירות להפוך קסדילות, באמצעות מרית גדולה, רחבה. גריל, מכוסה, 2 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה והטורטיות מזהיבות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מרית
גריל
10
חותכים כל קסדילה ל -6 טריזים, ומגישים מיד.
11
עֵצָה: הפיכת הקזדילות מונעת במהירות את טפטוף המיצים שלהם, מה שעלול לגרום להתלקחויות וטורטיות שרופות.
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.