קסדילות עוף קלות
קסדילות עוף קלות דורשות סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 56 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 643 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 25 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מכלמתכונים דורש תיבול סזון, שעועית שחורה, תערובת גבינה מקסיקנית וטורטיות קמח. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. קסדילות עוף קלות, קסדילות עוף קלות, ו קסדילות עוף קלות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עוף, 1 מנות תיבול סזון, ו 1 כפית מלח שום, רטוש עוף כשהוא מתבשל עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, 8 עד 10 דקות.
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, והנוזל נספג, 5 עד 10 דקות.
מערבבים שעועית שחורה, 1 מנות תיבול סזון וכפית מלח שום יחד בקערה חסינת מיקרוגל. מבשלים במיקרוגל עד לחימום, כ -2 דקות.
הוסף תערובת שעועית שחורה לאורז.
מניחים כל טורטיה על משטח עבודה; שכבו מחצית מכל טורטיה בתערובת שעועית-אורז, גבינה מקסיקנית, עוף מגורר ועוד גבינה מקסיקנית. מקפלים כל טורטיה לשניים.
מורחים שכבה דקה של חמאה מרוככת על כל קסדילה.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים כל קסדילה, בצד החמאה כלפי מטה, עד שהגבינה נמסה והחוץ פריך וחום, כ -5 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
קווסדילה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.