קסולה עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סוכר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו תבשיל נקניק ועוף, תבשיל נקניק מעושן, ו תבשיל כבש ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השעועית בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי 2 אינץ'; להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד 1 שעה, ואז לנקז. מקל את כל שיני לתוך חצאי הבצל; להוסיף לסיר יחד עם גזר, סלרי ופנצ ' טה. לעטוף את הקורנית, פטרוזיליה ועלי דפנה בחתיכה של גזה, לקשור עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר; לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הוסף 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
4
נסטלו את הנקניק בשעועית; מוסיפים מים לכיסוי, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיף את ראשי השום, לחתוך בצד למטה. מכסים ומבשלים עד השעועית הם רק מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, הפיכת הנקניק באמצע, 20 עד 30 דקות. לחשוף ולתת מגניב לטמפרטורת החדר; לכסות ולאוורר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
בינתיים, להפוך את הבשר: לזרוק את הטלה בקערה עם הסוכר, אורגנו, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, קאיין, 1 כף כל שמן זית ומלח, ו 1 כפית פלפל שחור.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
חותכים את סיבוב של נייר קלף ולשים ישירות על פני השטח של הבשר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות עם המכסה ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות. (להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה.)
הוסף מספיק של שעועית בישול נוזלי כדי לכסות, במידת הצורך.
19
שים את התנור ההולנדי על חום בינוני-נמוך ולהביא את התערובת לרתיחה, חשופה, כ 40 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. דופק את הלחם במעבד מזון לעשות פירורים גסים. לזרוק עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מפזרים על קסולה, להעביר לתנור ואופים עד חום זהוב, על 1 שעה, 30 דקות.