קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני
קסוקו צ'ורוס עם שוקולד חם מקסיקני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני, צ'ורוס קינמון עם רוטב שוקולד טבילה מקסיקני, ו בירה מקסיקנית זינקה צ'ורוס עם שוקולד Dulce De Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר וקינמון. לעשות קדימה: סוכר קינמון יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום מתון, לשלב את החלב או מים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד הוא כמעט מומס לחלוטין (עדיין יהיו חתיכות קטנות של שוקולד) ואת התערובת היא מהבילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
העברה לבלנדר או להשתמש בבלנדר טבילה כף יד ולעבד עד התערובת היא קצף מלא emulsified, כ 30 שניות (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). החזירו את השוקו החם לסיר. כאשר מוכן לשרת, מקום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא יחד את החמאה, סוכר, מלח, ו 1 1/4 כוסות מים. להביא לרתיחה, ערבוב כדי להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר את הסיר מהחום והוסף את הקמח, תוך ערבוב נמרצות כדי לשלב אותו במלואו לתוך הנוזל. להחזיר את הסיר לחום מתון לבשל את התערובת, ערבוב כל הזמן, עד הבצק הוא חלק ודביק, על 1 דקה. כבה את החום ולהסיר את הסיר מן המבער; לכסות עם מכסה או לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לאחר תקופת מנוחה של 15 דקות, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ערבוב עם כף עץ עד משולב לחלוטין לאחר כל תוספת. כפית את הבצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
קו תבנית אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר ומניחים את סוכר הקינמון בקערה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בסיר גדול כבד, חום 3 אינץ 'של שמן עד מדחום שומן עמוק רושם 191°. עבודה בקבוצות (כ 6 צ' ורוס לכל אצווה), להחזיק את שקית בצק ממש מעל פני השטח של השמן החם בזהירות בעדינות צינור 4 אינץ סרטים של בצק ישירות לתוך השמן, באמצעות סכין חיתוך הבלילה בסוף קצה הכוכב במידת הצורך. מטגנים את הצ ' ורוס, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ומבשלים במרכז, כ -2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
העברת כפי שנעשה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת ולהחזיר את השמן ל 375°f בין קבוצות. מטילים את הצ ' ורוס בסוכר קינמון ומגישים חם עם השוקו המקסיקני החם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "פאבלייסט טמפרניו" עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.