קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני
קסוקו צ'ורוס עם שוקולד חם מקסיקני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני, צ'ורוס קינמון עם רוטב שוקולד טבילה מקסיקני, ו בירה מקסיקנית זינקה צ'ורוס עם שוקולד Dulce De Leche (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר וקינמון. לעשות קדימה: סוכר קינמון יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 1 חודש.
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום מתון, לשלב את החלב או מים והשוקולד.
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד הוא כמעט מומס לחלוטין (עדיין יהיו חתיכות קטנות של שוקולד) ואת התערובת היא מהבילה.
העברה לבלנדר או להשתמש בבלנדר טבילה כף יד ולעבד עד התערובת היא קצף מלא emulsified, כ 30 שניות (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). החזירו את השוקו החם לסיר. כאשר מוכן לשרת, מקום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חם.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא יחד את החמאה, סוכר, מלח, ו 1 1/4 כוסות מים. להביא לרתיחה, ערבוב כדי להמס את החמאה.
הסר את הסיר מהחום והוסף את הקמח, תוך ערבוב נמרצות כדי לשלב אותו במלואו לתוך הנוזל. להחזיר את הסיר לחום מתון לבשל את התערובת, ערבוב כל הזמן, עד הבצק הוא חלק ודביק, על 1 דקה. כבה את החום ולהסיר את הסיר מן המבער; לכסות עם מכסה או לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
לאחר תקופת מנוחה של 15 דקות, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ערבוב עם כף עץ עד משולב לחלוטין לאחר כל תוספת. כפית את הבצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ'.
קו תבנית אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר ומניחים את סוכר הקינמון בקערה רדודה קטנה.
בסיר גדול כבד, חום 3 אינץ 'של שמן עד מדחום שומן עמוק רושם 191°. עבודה בקבוצות (כ 6 צ' ורוס לכל אצווה), להחזיק את שקית בצק ממש מעל פני השטח של השמן החם בזהירות בעדינות צינור 4 אינץ סרטים של בצק ישירות לתוך השמן, באמצעות סכין חיתוך הבלילה בסוף קצה הכוכב במידת הצורך. מטגנים את הצ ' ורוס, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ומבשלים במרכז, כ -2 דקות לכל אצווה.
העברת כפי שנעשה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת ולהחזיר את השמן ל 375°f בין קבוצות. מטילים את הצ ' ורוס בסוכר קינמון ומגישים חם עם השוקו המקסיקני החם.