קושיקשה
מוכן ב22 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

קערה אחת עוגיות חמאת בוטנים קרוס

קערה אחת עוגיות חמאת בוטנים קרוס
הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו Nutella מלא חמאת בוטנים כריס חוצה, עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (176 C). קו כמה גיליונות עוגיות עם נייר קלף או להשאיר ungreased/לא מצופה.מקציפים את החמאה ואת שניהם סוכרים יחד. הכה בחמאת בוטנים וביצה; לגרד צדדים של קערה והכה במלח, סודה לשתיה ווניל. כאשר מעורבב היטב, להוסיף קמח ומערבבים עד שהוא מעורבב. מערבבים את הצ ' יפס.לעצב בצק לכדורים 1 אינץ '(או לגרוף עם כף #70) ולסדר על גיליונות עוגיות על 2 1/2 אינץ ' זה מזה. לשטח את הכדורים עם מזלג ביצוע דפוסי קריס-קרוס;
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים במשך 10-12 דקות או עד מעט השחמה סביב הקצוות.עושה על 3 תריסר* * אם יש לך רק חמאה מומלחת אתה יכול להשתמש בזה, אבל להפחית את המלח במתכון לכ 1/4 כפית.** אם יש לך קצת, נסה להוסיף על 1/4 כפית של אבקת צ ' יפוטלה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
חמאה מומלחתחמאה מומלחת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן