קערות אטריות בשר תאילנדיות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: קערות אטריות תאילנדיות עוף, אטריות תאילנדיות מבשלות איטיות, ו בסגנון תאילנדי קארי שרימפס וקערות אטריות.
הוראות
בתנור הולנדי 5 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים בשר עם פלפל ומלח. מבשלים בשר בקר בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום מכל הצדדים. באמצעות כף מחוררת, להסיר מחבת לקערה (להשאיר מיצים במחבת). כסה וחמם.
מוסיפים בצל, ג ' ינג 'רוט וצ' ילי. מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, גירוד כל חתיכות בשר על תחתית המחבת.
מוסיפים מים, מרק עוף ורוטב סויה; חום לרתיחה.
מוסיפים כרוב ואטריות, מערבבים היטב כדי להפריד אטריות.
מוסיפים בשר בקר; הטבח נחשף, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך. למעלה כל מנה עם 1 עלה נענע, 1 כפית כוסברה, 1 בצל בצלים כף וסיד חתיכת 1.