קערת סלמון אסיאתית עם רסס ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קערת סלמון אסייתית עם טפטוף סיד. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, רוטב סויה, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קערת סלמון אסיאתית עם רסס ליים, קערת אורז סלמון עם רוטב ג'ינג'ר ליים, ו לימון חדור סלמון אטלנטי עם סלט אסיאתי.
הוראות
תנור חום עד 400°f. לבשל אורז לפי הוראות על החבילה. בסיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני. פתיתי שום ופלפל Sauté עד השום הוא זהב קל, 1 דקה.
מוסיפים סירופ, מיץ ורוטב סויה; מבשלים עד מבעבע, 3 דקות. בקערה, לשלב קורנפלור ו 1 כפית מים; מערבבים לתוך זיגוג שום. מבשלים עד עבה מעט, 1 דקה. מסדרים פילה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מורחים 1 כפית זיגוג על כל פילה. צלי עד שזה עתה בישל, 12 דקות. במחבת בינונית, שמן חם על אש בינונית.
להוסיף 1 חבילת תרד; sauté עד רק נבול.
הסר מהמחבת; להפריש. חזור עם חבילה שנייה תרד. מחלקים אורז בין 4 קערות; למעלה כל אחד עם תרד 1/4 פילה סלמון 1, שבור לחתיכות גדולות.
טפטוף עם רוטב שנותר; מפזרים כל אחד עם 1/2 זרעי שומשום כפית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.