קערת פירות ברבור מלון
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, קערת פירות ברבור מלון עשויה להיות מתכון צמחוני יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 760 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 1. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לך אוכמניות, מלון טל דבש, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 88% . קערת פירות מלון , קערת מלון משולשת וסלוש פירות מלון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים דף נייר שעווה על דוגמת הברבור ועקבו בעזרת טוש קבוע בקו דק.
מניחים דפוס על מלון כך שבסיס צוואר הברבור יהיה
בקצה התחתון והרחב יותר של מלון. חברו דוגמה למלון בעזרת מסקינטייפ (ראו תמונה 1).
בעזרת סכין חדה, עקבו מעל קווי המתאר העיצוביים על הקליפה (הדוגמה מיועדת לצוואר, לראש ולצידי הברבור; הזנב נחתך ללא דוגמה). לאחר המעקב, הפוך את התבנית.
בצד הנגדי של המלון כאשר בסיס הצוואר חופף את הצוואר המתוח. עקבו רק אחר חלק הכנף הצדדי של התבנית (ראה תמונה 2).
סמן את הקצוות של הקווים המתוארים בכל צד של המלון בעזרת קיסמים. סמן את מרכז האזור הזה עם קיסם נוסף. התחל מהאמצע ועבודה לעבר הקיסמים, חתוך ארבע פסגות גבוהות (כמתואר בתמונה
לתוך הקליפה כדי ליצור את הזנב.
הסר את הקיסמים לאחר החיתוך.
בעזרת סכין, חזור על עיצובים, חיתוך עמוק יותר לתוך מלון.
חותכים ומסירים חלקים לא רצויים של הקליפה בחלקים קטנים (ראה תמונה 4).
מוציאים וזורקים זרעים. שולפים את העיסה ומשאירים מעטפת בגודל 1/2 אינץ'.
חותכים מלון לחתיכות בגודל ביס. פורסים את האפרסק.
בקערה גדולה מערבבים מלון, פירות יער ופרוסות אפרסק. מזלפים לתוך קליפת הברבור ומניחים על צלחת הגשה.
נענע ותותים נוספים אם רוצים.