קפה-ברנדי קרם ברולה
קופי ברנדי קרם ברולה יכול להיות בדיוק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ברנדי, גבישי קפה נמס, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו בר ברנדי קרם ברולה, קפה קרם ברולה, ו קפה קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לארגן שישה ramekins 3/4 כוס או כוסות פודינג ב 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה מתכת.
מערבבים קרם וסוכר 1/4 כוס בסיר בינוני כבד; להביא כמעט להתבשל, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; להוסיף קפה להקציף להתמוסס.
מקציפים חלמונים בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת חמה, ואז ברנדי וניל. מסננים פודינג לתוך כוס מדידה 4 כוס; לשפוך לתוך ramekins, חלוקת שווה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
אופים פודינג עד המרכז נע רק מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, על 35 דקות.
הסר פודינג ממחבת. צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות, ואז לכסות ולשמור קר לילה.
מטאטא Preheat. סדר פודינג על תבנית אפייה. לחץ על 1/2 כף סוכר חום דרך מסננת על כל פודינג, ויצרו אפילו שכבה. מטגנים 6 אינץ ' ממקור חום עד סוכר נמס, בועות caramelizes, צופה בזהירות גיליון סיבוב עבור אפילו בראונינג, על 4 דקות. מקררים פודינג עד ציפוי סוכר מתקשה, לפחות 1 שעה עד 4 שעות לפני ההגשה.