קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

קפה ועוגת אגוז

קפה ועוגת אגוז
קפה & עוגת אגוז דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש הדובדבן סוכר, קפה חזק, תמצית vanillan, וסוכר גלגלית הזהב. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. עוגת קפה אגוז, עוגת אגוז קפה, ו עוגת קפה ואגוזים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה 2 x 20 ס " מ עגולה פחי עוגה וקו עם אפיית קלף. שים בצד 1 כף של הקפה עבור המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
3
מקציפים את החמאה, הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הביצים, הוניל וחצי מהקפה הנותרים בקערה גדולה עם מקציף חשמלי עד נטול גוש. מקפלים את האגוזים קצוצים דק, ולאחר מכן לחלק בין פחיות להפיץ בערך. לפזר את האגוזים קצוצים בערך על אחת העוגות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים את העוגות במשך 25-30 דקות עד הזהב ועלה, ושיפוד דקר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
טפטוף עוגה פשוטה עם הקפה הנותר. לקרר את העוגות בקופסאות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
6
בינתיים, להפוך את המילוי: לנצח יחד את הדובדבן סוכר, שמנת mascarpone, ואז לקפל את שמורות 2 כפות קפה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מורחים על העוגה הפשוטה, ואז מכסים עם עוגת אגוז עם אבק עם קצת סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "