קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת מסקרפונה, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, בננה שוקולד צ'יפס שכבת עוגה עם ציפוי מוקה, ו עוגת שכבות בננה עם ציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור;מחממים ל 325°f. בנדיבות חמאה two9 אינץ מחבתות עוגה עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים;אבק עם קמח, הקשה על כל עודף.שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף.
לנפות 2 כוסות קמח עוגה, קקאו, bakingsoda, ומלח לקערה בינונית. שימוש במיקסר חשמלי, להכות חמאה בעגלותחלקלק.
מוסיפים סוכר חום beatuntil היטב מעורבב, על 2 דקות.
Addeggs 1 בכל פעם, מכות היטב לאחר כל אחדהתוספת.
הוסף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה in2 תוספות, מכה רק עד מעורבב לאחר תוספת. בהדרגה להוסיף אספרסו חם-watermixture, להכות רק עד חלקה.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקות.
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 40 דקות.עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 15 דקות. סכין קטנה מסביב לצדדים של מחבתות כדי להשתחרר. הפוך עוגות על מדפים; להרים מחבתות offcakes ולהסיר קלף.
מניחים wirerack על גבי כל עוגה; הפוך שוב כך למעלה הוא למעלה. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. לעטוף כל עוגה inplastic ולאחסן בטמפרטורת החדר.
לנפות אבקת קקאו בלתי נסבל קערה; להוסיף אבקת אספרסו. להביא 1cup קרם לרתיחה בסיר קטן. Slowlypour קרם על תערובת קקאו, לטאטא קקאו until הוא מומס לחלוטין, על1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס שמנת וסוכר; סוכר stiruntil מתמוסס. צמרמורת עד קר, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. כיסוי; לשמור מקורר.
הוסף מסקרפונה לציפוי קוקוס מצונן. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות על lowspeed עד מעורבב וחלק. Increasespeed בינוני-גבוה; לנצח עד mixtureis פסגות עבות ובינוניות-המשרד טופס כאשר beaters הם הרימו, כ 2 דקות (לאoverbeat או תערובת יהיה להתקפל).
באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את הכתמיםמאפים.
מניחים שכבת עוגה 1, למעלה בצד, על מגש. כפית 13/4 כוסות ציפוי ב dollopsover העליון של עוגה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ ציפוי לקצוות. למעלה עם שכבת secondcake, למעלה בצד, הקשה לדבוק.
מורחים שכבה דקה של ציפוי מעל וגוף של עוגה. צ ' יל 10 דקות. באמצעות offsetspatula, להפיץ שאריות זיגוג מעל וצדדים של עוגה, מתערבל דקורטיבי. למעלה עם תלתלי שוקולד, אם תרצה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם cakedome; צמרמורת.
בואו לעמוד בחדר temperature20 דקות לפני ההגשה.
* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.