מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת מסקרפונה, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, בננה שוקולד צ'יפס שכבת עוגה עם ציפוי מוקה, ו עוגת שכבות בננה עם ציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה עמדה במרכז התנור;מחממים ל 325°f. בנדיבות חמאה two9 אינץ מחבתות עוגה עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים;אבק עם קמח, הקשה על כל עודף.שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף.
מוסיפים סוכר חום beatuntil היטב מעורבב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
4
Addeggs 1 בכל פעם, מכות היטב לאחר כל אחדהתוספת.
5
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
6
הוסף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה in2 תוספות, מכה רק עד מעורבב לאחר תוספת. בהדרגה להוסיף אספרסו חם-watermixture, להכות רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
אספרסו
קמח לכל מטרה
7
מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקות.
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 40 דקות.עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 15 דקות. סכין קטנה מסביב לצדדים של מחבתות כדי להשתחרר. הפוך עוגות על מדפים; להרים מחבתות offcakes ולהסיר קלף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
9
מניחים wirerack על גבי כל עוגה; הפוך שוב כך למעלה הוא למעלה. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. לעטוף כל עוגה inplastic ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
1
לנפות אבקת קקאו בלתי נסבל קערה; להוסיף אבקת אספרסו. להביא 1cup קרם לרתיחה בסיר קטן. Slowlypour קרם על תערובת קקאו, לטאטא קקאו until הוא מומס לחלוטין, על1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
אבקת קקאו
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
מוסיפים 1/2 כוס שמנת וסוכר; סוכר stiruntil מתמוסס. צמרמורת עד קר, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. כיסוי; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
3
הוסף מסקרפונה לציפוי קוקוס מצונן. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות על lowspeed עד מעורבב וחלק. Increasespeed בינוני-גבוה; לנצח עד mixtureis פסגות עבות ובינוניות-המשרד טופס כאשר beaters הם הרימו, כ 2 דקות (לאoverbeat או תערובת יהיה להתקפל).
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
4
באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את הכתמיםמאפים.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5
מניחים שכבת עוגה 1, למעלה בצד, על מגש. כפית 13/4 כוסות ציפוי ב dollopsover העליון של עוגה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ ציפוי לקצוות. למעלה עם שכבת secondcake, למעלה בצד, הקשה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
6
מורחים שכבה דקה של ציפוי מעל וגוף של עוגה. צ ' יל 10 דקות. באמצעות offsetspatula, להפיץ שאריות זיגוג מעל וצדדים של עוגה, מתערבל דקורטיבי. למעלה עם תלתלי שוקולד, אם תרצה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם cakedome; צמרמורת.