נסו קפה טורקי-שפשף חזה בקר, קפה טורקי-שפשף חזה בקר, ו קפה שפשף חזה בקר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות ראס אל hanout, קפה טחון, ו 1 כפית מלח. לשפשף בנדיבות על חזה בקר. מכסים ומקררים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
חום 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה בתנור הולנדי גדול עד בקושי עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
הוסף בריסקט ומבשל מבלי לזוז עד השחמה היטב, על 5 דקות. הפוך וחום בצד השני, 4 עד 5 דקות יותר.
5
הוסף עוד כף שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הפלפלים והבצל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שרק מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
הוסף רסק עגבניות, קטשופ,כף הנותרים ראס אל hanout ונותר 1/2 מלח כפית. מערבבים ולאפשר חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ras El Hanout
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
להוסיף שום לימון משומר או גרידת לימון. מבשלים שתי דקות, ערבוב, ולאחר מכן להוסיף יין אדום. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה אחת לפני הוספת עגבניות, מרק ועלי דפנה. אם הבשר אינו מכוסה בנוזל, להוסיף קצת יותר מים עד שהוא שקוע בנוזל. חזור לרתיחה, לכסות, ולהעביר לתנור לבשל עד בקלות shreddable עם מזלג מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות.
כאשר הבשר כמעט סיים, חום נשאר 1 כף שמן זית בסיר בינוני להגדיר חום בינוני-גבוה. כאשר הנפט מנצנץ, להוסיף קוסקוס, מערבבים ולאפשר טוסט במשך שלוש דקות לפני הוספת מלאי. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הנוזל נספג, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כאשר הבשר נעשה, להסיר אותו מן הסיר. טעם רוטב ועונה לטעום עם מלח ופלפל. באמצעות סכין חדה, לחתוך את החזה כנגד התבואה לתוך 1/4 " - פרוסות עבות. Fluff קוסקוס עם מזלג ומקשטים עם פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן