קפה שפשף סטייק עם פלפלים ובצל
קפה שפשף סטייק עם פלפלים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 281 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אבקת חרדל, קפה נמס, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו קפה שפשף סטייק, קפה שפשף סטייק, ו קפה שפשף סטייק וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות סוכר חום, קפה מיידי, אבקת קקאו, אבקת חרדל, אבקת צ ' ילה, קינמון ו 1 כפית מלח בקערה; לשפשף את התערובת בין האצבעות עד בסדר. מתבלים את הסטייק במלח, ואז משפשפים בנדיבות את תערובת הקפה-ספייס.
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לצרוב את הסטייק, 3 עד 6 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
העברה ללוח חיתוך ולתת מנוחה; להזמין את המיצים במחבת.
להוסיף את הנותרים 1 כפית סוכר חום ואת הבצל למחבת.
מפזרים 1/4 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם; לבשל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא רך וזהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את הפלפל ואת המים 1/4 כוס; לבשל, ערבוב, עד פריך במכרז, על 5 דקות. מערבבים במיץ הסיד. מתבלים במלח ופלפל.
פורסים את הסטייק כנגד התבואה. מחלקים את הסטייק, פלפל, בצל ומיצים מהמחבת בין צלחות.
מגישים עם פלחי ליים ולחם תירס.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.