קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי

קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי
קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 75 גרם של שומן, וסך הכל 1068 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גזר, כמון טחון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ותימין, פפריקה קלויה גזר עם כוסברה, ו תירס קלוי עם גבינה, כוסברה וצ'ילה.

הוראות

1
יש לשטוף את הקפון לגזור כל עודף שומן מן החלל באמצעות מזמרה במטבח. פט capon יבש מתבלים עם מלח מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעוד capon עומד, מחית שום כדי להדביק עם מלח באמצעות מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מוסיפים כוסברה, אבקת צ ' ילה, כמון, וחמאה ומחית למשחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
6
סדר capon, השד בצד למעלה, עם הצוואר לכיוונך, בעדינות לעבוד את האצבעות בין העור והבשר של השד, עובד בדרך שלך למטה אל הירכיים. לשפשף שליש תערובת חמאה תחת העור של השד והירכיים. לשפשף עוד שליש תערובת חמאה בחלל של ציפור, ואז לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
שים את קפון במחבת צלייה עם חמאה. פזר גזר סביב ציפור ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
יוצקים מים על גזר. צלי באמצע התנור 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מחבת מהתנור והמברשת למעלה וצדדים של ציפור עם תערובת החמאה שנותרה. צלוי, שפשוף קפון וגזר עם מיצי מחבת כל 20 דקות (מכסה אוהל עם נייר אם הוא מקבל חום מדי), עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' לתוך חלק בשרני של ירך רושם 77°, על 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים גזר עם כמה מיצי פאן לצלחת מנה מחוממת ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
תן לקאפון לעמוד 20 דקות לפני גילוף.