קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי
קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 75 גרם של שומן, וסך הכל 1068 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גזר, כמון טחון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ותימין, פפריקה קלויה גזר עם כוסברה, ו תירס קלוי עם גבינה, כוסברה וצ'ילה.
הוראות
יש לשטוף את הקפון לגזור כל עודף שומן מן החלל באמצעות מזמרה במטבח. פט capon יבש מתבלים עם מלח מבפנים ומבחוץ.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בעוד capon עומד, מחית שום כדי להדביק עם מלח באמצעות מרגמה ועלי.
מוסיפים כוסברה, אבקת צ ' ילה, כמון, וחמאה ומחית למשחה שוב.
סדר capon, השד בצד למעלה, עם הצוואר לכיוונך, בעדינות לעבוד את האצבעות בין העור והבשר של השד, עובד בדרך שלך למטה אל הירכיים. לשפשף שליש תערובת חמאה תחת העור של השד והירכיים. לשפשף עוד שליש תערובת חמאה בחלל של ציפור, ואז לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח.
שים את קפון במחבת צלייה עם חמאה. פזר גזר סביב ציפור ועונה עם מלח ופלפל.
יוצקים מים על גזר. צלי באמצע התנור 45 דקות.
הסר מחבת מהתנור והמברשת למעלה וצדדים של ציפור עם תערובת החמאה שנותרה. צלוי, שפשוף קפון וגזר עם מיצי מחבת כל 20 דקות (מכסה אוהל עם נייר אם הוא מקבל חום מדי), עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' לתוך חלק בשרני של ירך רושם 77°, על 2 שעות יותר.
מעבירים גזר עם כמה מיצי פאן לצלחת מנה מחוממת ולשמור חם, מכוסה.
תן לקאפון לעמוד 20 דקות לפני גילוף.