קפון קלוי עם קינואה-זית מלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 63 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 951 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פיסטוקים, פלפל, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרח יוגורט משמש כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, סקווש בלוט קלוי עם מלית קינואה טורקיה, ו קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את שמן הזית בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל, נתחי שומר ו 3/4 כפית מלח ומבשלים עד רך מעט, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את כוסברה וכמון ומבשלים 1 דקה. מערבבים בקינואה ובמרק ומביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהקינואה מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף את הבצלונים, משמשים מיובשים, פיסטוקים, זיתים, פטרוזיליה, גרידת תפוזים ומיץ, שברי שומר, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הכן את הקפון: עונת החלק הפנימי של הציפור עם מלח. למלא את החלל עם מלית קינואה ולקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מניחים כל מלית נוספת בתבנית אפייה משומנת קטנה, מכסים בנייר כסף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מברשת את capon עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
8
מערבבים את כוסברה, כמון ופפריקה בקערה קטנה. לשפשף את תערובת התבלינים על הקפון ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מניחים את הקפון על המדף, השד בצד למטה, וצולים כ -30 דקות. הפעל את חזה הציפור למעלה, להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות צלוי עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 165, 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים את המנה של מלית נוספת בתנור כ 15 דקות לפני הקפון נעשה ומבשלים 20 עד 30 דקות.