קפונטה חצילים עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 313 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, אבקת קקאו, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, וזה יוצא דופן. נסו קפונטה חציל, קפונטה חציל, ו קפונטה חציל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת מטגנת גדולה בגודל 12 עד 14 אינץ', על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הבצל, הצנוברים, הדומדמניות ופתיתי הצ ' ילי ומקפיצים 4 עד 5 דקות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דומדמניות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את החציל, הסוכר, הקינמון והקקאו וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
אורזו או פסטה בצורת אורז
ליקר אגוזי לוז
רצועת קליפת לימון
4
מוסיפים את הטימין, רוטב העגבניות והחומץ הבלסמי. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מגישים את הקפונטה בכפית על קרוסטיני או באמצע השולחן עם קרוסטיני בצד כדי לאפשר לאורחים לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
1
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.