קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

קפונטה חציל

קפונטה חציל
קפונטה חצילים עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 313 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, אבקת קקאו, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, וזה יוצא דופן. נסו קפונטה חציל, קפונטה חציל, ו קפונטה חציל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת מטגנת גדולה בגודל 12 עד 14 אינץ', על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הבצל, הצנוברים, הדומדמניות ופתיתי הצ ' ילי ומקפיצים 4 עד 5 דקות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דומדמניותדומדמניות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את החציל, הסוכר, הקינמון והקקאו וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מוסיפים את הטימין, רוטב העגבניות והחומץ הבלסמי. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מנמיכים את האש ומבשלים את התערובת למשך 5 דקות.
6
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, מקשטים בפתיתי נענע וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
מגישים את הקפונטה בכפית על קרוסטיני או באמצע השולחן עם קרוסטיני בצד כדי לאפשר לאורחים לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
1
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים

1בגט, פרוס לסיבובים בגודל 3/4 אינץ ' וקלוי על גריל או בתנורבגט, פרוס לסיבובים בגודל 3/4 אינץ ' וקלוי על גריל או בתנור791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2kgsקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד דקגזר, מגורד דק11 כף אורגנו מיובשפתיתי צ'ילי חמים, בתוספת תוספת לקישוטפתיתי צ'ילי חמים, בתוספת תוספת לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסדומדמניותדומדמניות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחציל, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ ' (להניב 4 כוסות)חציל, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ ' (להניב 4 כוסות)2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טריים או 1/2 כפיתעלי טימין טריים או 1/2 כפית32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק5sprigsמנטה, קצוץמנטה, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביותבצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ בקוביות בגודל 1/2 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות בגודל 1/2 אינץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1אוראו ממולאים כפוליםאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתיתשמן זית כתית