קפונטה חצילים עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 313 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, אבקת קקאו, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, וזה יוצא דופן. נסו קפונטה חציל, קפונטה חציל, ו קפונטה חציל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת מטגנת גדולה בגודל 12 עד 14 אינץ', על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, הצנוברים, הדומדמניות ופתיתי הצ ' ילי ומקפיצים 4 עד 5 דקות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דומדמניות
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את החציל, הסוכר, הקינמון והקקאו וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אורזו או פסטה בצורת אורז
נייר אורז
מיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים את הטימין, רוטב העגבניות והחומץ הבלסמי. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מגישים את הקפונטה בכפית על קרוסטיני או באמצע השולחן עם קרוסטיני בצד כדי לאפשר לאורחים לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
1
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום