תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Caponata עם זיתים Kalamatan ו גבינת Asiago. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 249 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלעות סלרי, חצילים, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו זיתי קלמתן ועגבניות מיובשות על גבינת שמנת, סלט תפוחי אדמה יווני עם גבינת פטה, זיתים קלמטן ורוטב אורגנו, ו זיתים של הרבד קלמאטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב את החומץ עם הסוכר להרתיח על חום גבוה בינוני עד מופחת 3 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב.
3
במחבת nonstick גדול, חום 3 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את חצילים חתוכים לקוביות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 2 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד החצילים הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את החצילים לקערה גדולה. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את קישואים חתוכים לקוביות סקווש צהוב, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדלעת לקערה עם החצילים.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השום, הסלרי והבצל למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך מעט, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הפלפל האדום ומבשלים עד שכל הירקות רכים, בערך 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים לקערה עם חצילים וסקווש.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הפטרוזיליה, אורגנו וסירופ בלסמי לקערה ומקפלים בעדינות. מתבלים את הקפונטה במלח ופלפל.