קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות30
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפונטה עם זיתים קלמטה וגבינת אסיאגו

קפונטה עם זיתים קלמטה וגבינת אסיאגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Caponata עם זיתים Kalamatan ו גבינת Asiago. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 249 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלעות סלרי, חצילים, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו זיתי קלמתן ועגבניות מיובשות על גבינת שמנת, סלט תפוחי אדמה יווני עם גבינת פטה, זיתים קלמטן ורוטב אורגנו, ו זיתים של הרבד קלמאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את החומץ עם הסוכר להרתיח על חום גבוה בינוני עד מופחת 3 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב.
3
במחבת nonstick גדול, חום 3 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את חצילים חתוכים לקוביות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 2 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד החצילים הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את החצילים לקערה גדולה. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את קישואים חתוכים לקוביות סקווש צהוב, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדלעת לקערה עם החצילים.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השום, הסלרי והבצל למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך מעט, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הפלפל האדום ומבשלים עד שכל הירקות רכים, בערך 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים לקערה עם חצילים וסקווש.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הפטרוזיליה, אורגנו וסירופ בלסמי לקערה ומקפלים בעדינות. מתבלים את הקפונטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים לקערה נקייה.
13
מקשטים עם גבינת אסיאגו ומגישים עם פרוסות בגט.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת אסיאגו בגילאי, מגולחת לרצועות עם מקלף ירקות (על 3/4 כוס)גבינת אסיאגו בגילאי, מגולחת לרצועות עם מקלף ירקות (על 3/4 כוס)1באט מומסבאגט, להגשהבאגט, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיפים, מנוקזות וקצוצותעגבניות שזיפים, מנוקזות וקצוצות2largesצלעות סלרי, קלופים לחתוך לקוביות 1/2 אינץצלעות סלרי, קלופים לחתוך לקוביות 1/2 אינץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצילים גדולים, לחתוך לקוביות 1 אינץחצילים גדולים, לחתוך לקוביות 1 אינץ3שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים מגולעניםזיתים מגולענים52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו קצוץאורגנו קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה1פלפל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץפלפל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סקווש צהוב, לחתוך לקוביות 1 אינץסקווש צהוב, לחתוך לקוביות 1 אינץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישואים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץקישואים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ