קפוצ'ינו פאנה קוטה
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו כפיות אבקת ג'לטין, קינמון טחון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לערבב יחד את הג ' לטין ו 3 כפות של מים קרים ולהניח בצד כדי לרכך.
בסיר בינוני לשלב את החלב, 2 1/4 כוסות שמנת כבדה, סוכר ומלח. שים על חום בינוני וחום עד ממש לפני שהוא מגיע לרתיחה.
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך, אבקת אספרסו מיידית, תרמיל שעועית וניל וזרעים. לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
מסדרים 10 כוסות אספרסו או 10 (4-אונקיה) ramekins על תבנית אפייה. מערבבים את תערובת הקרם כדי לצייד את כל הטעמים.
הסר תרמיל שעועית וניל מן הקרם באופן שווה לחלק את התערובת בין כוסות האספרסו. מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים למשך 5 שעות או לילה לפחות.
בקערה קרה גדולה, לשלב את הנותרים 3/4 כוס שמנת כבדה ואבקת סוכר. שוט עם מערבל יד עד פסגות רכות טופס.
הסר את קוטה פאנה מהמקרר העליון כל כוס עם כף גדושה של קצפת.
מפזרים קינמון טחון ומגישים.