קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד

קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 95 גרם של שומן, וסך הכל 1189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, סירופ תירס, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), שוקולד שקדים Panna קוטה עם רוטב דובדבן, ו שוקולד Panna קוטה עם רוטב רימונים יין פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשביל הפאנה קוטה.
2
בקערה קטנה של מים קרים, לטבול את יריעות הג ' לטין כדי לרכך. הם יעברו מנוקשות לרכות, כמו המרקם של עדשת מגע ענקית. מרגיש אחד - זה כל כך מגניב!
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בסיר קטן, מערבבים את השמנת, הסוכר ואבקת האספרסו. לפצל את שעועית וניל לאורך צד אחד, לפתוח אותו, לגרד את הזרעים עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
4
הוסף את הזרעים ואת המעטפת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להקציף לשלב הכל.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מביאים את תערובת הקרם לרתיחה ולאחר מכן מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
7
הסר את יריעות הג ' לטין הריכות מהמים וסוחט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
מיםמים
8
מוסיפים את יריעות הג ' לטין למחבת ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
9
מיד מצקת את תערובת הקרם לתוך ארבע 6-אונקיה ramekins ו להכניס למקרר במשך 2 עד 3 שעות או
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
10
בין לילה.
11
לרוטב השוקולד
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
12
למלא סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה (BTB).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
בקערה חסינת חום בינונית, מערבבים את שבבי השוקולד, שמנת כבדה, חמאה וסירופ תירס. מניחים את הקערה על גבי מחבת המים (זהו התקנה כפול דוד). להפחית את החום לרתיחה. מערבבים עד השוקולד נמס וכל החומרים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שמנת כבדהשמנת כבדה
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
14
הסר ולהשתמש באופן מיידי או לאחסן במקום חם עד מוכן לשימוש.
15
כדי לבטל את מכירת קוטה פאנה
16
ממלאים סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום. הפעל סכין קיצוץ סביב הקצה החיצוני של קוטה פאנה כדי לשחרר אותו. הגדר כל ramekin בסיר במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
17
מניחים צלחת הגשה קטנה על גבי כל ramekin ולהפוך אותו כדי להתיר את קוטה פאנה. אם זה לא משחרר, לשים את ramekin במים במשך כמה שניות יותר ולנסות שוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
18
כדי להגיש, לצקת כמה כפות של רוטב שוקולד סביב קוטה פאנה ומפזרים כמה פולי אספרסו מצופים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
פולי אספרסופולי אספרסו
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת