קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? קפוצ'ינו פאנה קוטה עם רוטב שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 95 גרם של שומן, וסך הכל 1189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, סירופ תירס, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), שוקולד שקדים Panna קוטה עם רוטב דובדבן, ו שוקולד Panna קוטה עם רוטב רימונים יין פורט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה של מים קרים, לטבול את יריעות הג ' לטין כדי לרכך. הם יעברו מנוקשות לרכות, כמו המרקם של עדשת מגע ענקית. מרגיש אחד - זה כל כך מגניב!
בסיר קטן, מערבבים את השמנת, הסוכר ואבקת האספרסו. לפצל את שעועית וניל לאורך צד אחד, לפתוח אותו, לגרד את הזרעים עם סכין קילוף.
הוסף את הזרעים ואת המעטפת למחבת.
מביאים את תערובת הקרם לרתיחה ולאחר מכן מיד לכבות את החום.
הסר את יריעות הג ' לטין הריכות מהמים וסוחט את המים העודפים.
מוסיפים את יריעות הג ' לטין למחבת ומקציפים לשלב.
מיד מצקת את תערובת הקרם לתוך ארבע 6-אונקיה ramekins ו להכניס למקרר במשך 2 עד 3 שעות או
למלא סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה (BTB).
בקערה חסינת חום בינונית, מערבבים את שבבי השוקולד, שמנת כבדה, חמאה וסירופ תירס. מניחים את הקערה על גבי מחבת המים (זהו התקנה כפול דוד). להפחית את החום לרתיחה. מערבבים עד השוקולד נמס וכל החומרים משולבים.
הסר ולהשתמש באופן מיידי או לאחסן במקום חם עד מוכן לשימוש.
כדי לבטל את מכירת קוטה פאנה
ממלאים סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום. הפעל סכין קיצוץ סביב הקצה החיצוני של קוטה פאנה כדי לשחרר אותו. הגדר כל ramekin בסיר במשך 10 שניות.
מניחים צלחת הגשה קטנה על גבי כל ramekin ולהפוך אותו כדי להתיר את קוטה פאנה. אם זה לא משחרר, לשים את ramekin במים במשך כמה שניות יותר ולנסות שוב.
כדי להגיש, לצקת כמה כפות של רוטב שוקולד סביב קוטה פאנה ומפזרים כמה פולי אספרסו מצופים שוקולד.