קפטג'י טוניסי
את המתכון ניתן להכין קפטג'י תוניסאי בסביבות 1 שעה. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם קישואים, דלעת, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה מדהים. מתכונים דומים: בלגן טוניסי, זוקיני טוניסאי, ו פנה טוניסי.
הוראות
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית. מבשלים את הקישואים, הדלעת הצהובה, העגבניות, תפוחי האדמה ופלפלי הצ ' ילי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מעבירים את הירקות לקערה ומניחים בצד.
מחזירים את המחבת למבער על אש בינונית. סדקו את הביצים למחבת וטגנו אותן עד שהלבנים מתייצבים אך החלמון עדיין נוזלי, כ -5 דקות.
מוסיפים את הביצים לקערת הירקות ומתבלים במלח ופלפל.
בעזרת שני סכינים חותכים לביצים וירקות, טוחנים את התערובת לחתיכות קטנות עד לקבלת תערובת אחידה. זה ייראה רגיש.
בקערה נפרדת מערבבים את החריסה עם מים, כפית אחת בכל פעם, עד שהתערובת מוזגת אך עדיין סמיכה.
יוצקים את הריסה על הקפטאג ' י ומגישים.