קפליני עם ריקוטה טרייה, שום קלוי, תירס ועשבי תיבול
אם יש לכם אוזניים של תירס, עלי בזיליקום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: קפליני עם ריקוטה טרייה, שום צ'ילי קלוי תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים, ו תירס בגריל על קלח עם שום קלוי ועשבי תיבול.
הוראות
מניחים ראש שום על גיליון נייר כסף.
טפטוף עם 2 כפות שמן; לעטוף לסכל סביב שום וcrimp לאטום בחוזקה.
מניחים שום ותירס על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד תירס רך שום רך, על 25 דקות עבור תירס ו 40 דקות עבור שום. מגניב במקצת.
לסחוט שום מתוך עורות לתוך קערה גדולה; להוסיף כל שמן מנייר כסף.
מוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון, ו 3 כפות שמן; שום מחית, ולאחר מכן לטאטא תערובת. לקלף תירס; לחתוך גרעינים מקלח ולהעביר לאותה קערה.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מניחים בקערה בינונית; לזרוק עם 1 כף שמן. באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך פסטה לרוחב מספר פעמים.
מוסיפים פסטה, ירקות, רדיקיו, ריקוטה, פרמזן מגורר, ועשבי תיבול לקערה עם תערובת שום; לזרוק למעיל. מתבלים במלח ופלפל.