קציץ בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-261 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קטשופ, מלח, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור קציץ הבשר: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
יוצקים את החלב על הלחם ומאפשרים לו להשרות במשך כמה דקות.
מניחים את הבשר הטחון, לחם ספוג חלב, פרמזן, מלח, קצת פלפל, מלח מתובל ופטרוזיליה בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים את הביצים. עם ידיים נקיות, לערבב את החומרים עד בשילוב טוב.
צור את התערובת לצורת כיכר על מחבת מרופדת בנייר כסף, אשר יאפשר את השומן מהבשר לנקז.
הנח את פרוסות הבייקון מעל, תוחב אותם מתחת לקציץ הבשר כדי לתת קצת תמיכה לקציץ הבשר.
מוסיפים את הסוכר החום והחרדל היבש, ומתיזים את הרוטב החריף ורוטב ווסטרשייר. מערבבים את התערובת עד בשילוב טוב.
יוצקים שליש מהרוטב מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
אופים במשך 45 דקות, ואז שופכים עוד שליש מהרוטב עגבניות על קציץ הבשר.
אופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות; קציץ הבשר צריך להיות כבר לא ורוד באמצע. אפשר לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם רוטב עגבניות שנותר בצד כמו רוטב טבילה.