קציץ בשר איטלקי ממולא
קציץ בשר ממולא איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 585 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, חזיר אפוי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קציץ בשר איטלקי ממולא, קציץ בשר ממולא גבינה איטלקית, ו גבינה ממולאת קציץ בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב בשר טחון, ביצים, פירורי לחם, גבינת פרמזן, עשבי תיבול, שום, בצל, קטשופ, ווסטרשייר.
מערבבים היטב, מוסיפים בהדרגה את החלב (אם הוא נראה לח מדי, מוסיפים פירורי לחם עד שהוא עקביות כי תיצור כיכר ללא שיטוח. לרסס תבנית אפייה גדולה או צלייה עם תרסיס שאינו מקל ולחץ על קציץ הבשר החוצה.
שכבות גבינה פרוסות בשר חזיר, מכסה את הקו המרכזי של קציץ הבשר, ולאחר מכן לסגור אותו יחד טאק בקצוות, יצירת כיכר אשר מלבני. לחצות את רצועות הבייקון כדי לכסות את כיכר הלחם.
אופים במשך 35 עד 45 דקות או עד מדחום הבשר רושם 160 מעלות F.
תן לנוח 15 דקות, ואז לחתוך ולהגיש. רוטב הוא אופציונלי.