קציץ בשר בסגנון פיצה
קציץ בשר בסגנון פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל טחון, תיבול, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר (בסגנון חווה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/3 כוס רוטב, בשר, הבא 8 מרכיבים (רוטב דרך ביצה לבן) בקערה. צורה תערובת בשר לתוך 18 x 12 אינץ מלבן על נייר שעווה. מסדרים פרוסות גבינה על תערובת בשר; מפזרים פלפל אדום, עוזב גבול 1 אינץ'.
רול תערובת בשר עד ג ' לי רול אופנה החל בצד הקצר. קמצוץ מסתיים לאטום.
מניחים קציץ בשר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד קציץ בשר רשם 16
מברשת 1/3 כוס רוטב פיצה על קציץ בשר.
אופים 5 דקות נוספות או עד לסיום; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.