קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

קציץ בשר ברביקיו בגריל

קציץ בשר ברביקיו בגריל
ניתן להכין את המתכון של קציץ בשר ברביקיו בגריל תוך שעה ו-15 דקות בערך . מנה אחת מכילה 305 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם קטשופ, טרגון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 44% . נסו קציץ בשר בגריל ברביקיו , קציץ בשר ברביקיו וקציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים מראש גריל חיצוני לחום בינוני, ומגרדים את הסורגים נקיים. רססו סורגים בתרסיס בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים בקערה את בשר הבקר הטחון, בשר חזיר טחון, פירורי לחם, בצל, ביצה, רוטב ווסטרשייר, שום, טרגון, מלח ים ופלפל שחור. מחלקים את התערובת לשניים, ויוצרים 2 כיכרות, כל אחת בקוטר של כ-4 ס"מ ואורך 6 ס"מ. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הברביקיו עם הקטשופ עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חזיר טחוןחזיר טחון
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים כל קציץ בשר ישירות על משטחי הגריל המוכנים, ואז מורחים כל אחד בכ-3 כפות של תערובת רוטב ברביקיו; גריל עד שהכיכרות מגיעות לטמפרטורה פנימית של לפחות 160 מעלות F (73 מעלות צלזיוס), כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)