קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

קציץ בשר ג'ו מרושל

קציץ בשר ג'ו מרושל
. אם יש לך בייקון, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. מתכונים דומים: מחווני סלופי ג'ו, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה, לערבב יחד את הבצל, סלרי, רסק עגבניות, תערובת ג ' ו מרושלת, פירורי לחם, וביצה. עבודה בקר הקרקע בקלילות עם האצבעות שלך עד לשלב ביסודיות. לעצב את התערובת לצורת כיכר, ולמקם על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
רסק עגבניותרסק עגבניות
בשר טחוןבשר טחון
סלריסלרי
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מניחים רצועות בייקון על פני כיכר לרוחב, חופפים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להקטין את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים עד קציץ הבשר הוא כבר לא ורוד בפנים והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות יותר. השתמש baster נורה כדי להסיר הצטברות גריז מספר פעמים במהלך האפייה. אפשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
BasterBaster