קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

קציץ בשר גבינתי עם קינואה ירוקה

קציץ בשר גבינתי עם קינואה ירוקה
ניתן להכין את המתכון של קציץ בשר גבינתי עם קינואה ירוקה תוך כ-55 דקות . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 449 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, מלח ופלפל כשר, פירורי לחם וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. עם ציון של 73% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צ'יזי עוף קינואן אנצ'ילדה מאפינס קציץ בשר , קציץ בשר גבינתי וקציץ בשר גבינתי .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
2
שוטפים את הקינואה כמה פעמים במסננת דקה. מביאים לרתיחה סיר בינוני של מים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות קטנות של אבטיח, להגשה (8 אונקיות)12 פרוסות קטנות של אבטיח, להגשה (8 אונקיות)
אבטיח, להגשה (8 אונקיות)אבטיח, להגשה (8 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
להגשה (8 אונקיותלהגשה (8 אונקיות
3 כפות פירורי לחם מחיטה מלאה3 כפות פירורי לחם מחיטה מלאה
3
מוסיפים את הקינואה ומבשלים עד לריכוך, 10 עד 15 דקות. מסננים את הקינואה ושוטפים במים קרים, ואז מניחים בצד לניקוז וייבוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים מערבבים את התרד, הכוסברה והשום במעבד מזון ומקציפים עד שהם קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מעבירים שליש מהתערובת לקערה בינונית יחד עם בשר הבקר וההודו הטחון, חלב, פירורי לחם, 2 כפיות מהווסטרשייר, אבקת הצ'ילי, הביצה, 1/2 כפית מלח וקצת פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים היטב את התערובת בידיים.
7
מקציפים יחד את 2 הכפות הנותרות ווסטרשייר עם 2 כפיות מהחומץ. מחלקים ומטפחים את תערובת הבשר לארבע צורות כדורגל אפילו בעובי 1 אינץ'. מסדרים על תבנית האפייה המוכנה. מעל כל אחת מהן 3 פרוסות עגבנייה ומטפטפים מעט מרוטב ווסטרשייר-חומץ.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
אופים עד שהקציץ מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מטפטפים עוד רוטב ווסטרשייר-חומץ ומעל כל אחד מהם גבינה וממשיכים לאפות עד להמסה, כ-2 דקות נוספות. נגפו את החלק התחתון של כל קציץ בשר על מגבת נייר כדי להסיר עודפי לחות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
בינתיים מערבבים בסיר בינוני את הקינואה, שאר תערובת התרד, 2 כפיות החומץ הנותרות ו-1/2 כפית מלח ומערבבים, על אש בינונית-נמוכה, עד להתחממות, כ-3 דקות. מחלקים את כיכרות הבשר, הקינואה ופרוסות האבטיח בין ארבע צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. קברנה סוביניון עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
קברנה סוביניון יושן בחבית בורבון סטייב ופלדה
קברנה סוביניון יושן בחבית בורבון סטייב ופלדה
100% מהקברנה סוביניון שלנו התיישן 4 חודשים בחביות בורבון חרוכות של קנטקי, ויצרו יין בעל גוף מלא עם טעמי פירות נועזים, דובדבן כהה, פטל שחור ושזיף מעשירים את החך, מספקים מבנה מעולה וטאנינים נדיבים. השפעות הבורבון מוסיפות תווים של וניל, קרמל ותבלינים שמובילים לסיומת ארוכה וחלקה.