קציץ בשר דני
קציץ בשר דני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון, בצל, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. , שהוא מוצק. נסו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), ו קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
משרים לחם במים חמים במשך 3 או 4 דקות. לסחוט מים ולקרוע לחתיכות.
מערבבים ביצים מוכות קלות, ווסטרשייר, מלח ופלפל בקערה קטנה. באמצעות קערת ערבוב גדולה, מערבבים לחם ותערובת ביצה יחד, ואז מוסיפים בצל, שום והבשר, ומתמזגים יחד עם כף עץ או הידיים.
לטפוח לתבנית אפייה סגלגל או מרובע או מחבת כיכר, ואז מפזרים פירורי לחם.
אופים 1 עד 1 1/4 שעות או עד רושמים מדחום לקריאה מיידית 155 ° F.
הסר מהתנור, לשפוך את עודף שומן, ולתת לו לנוח במשך 10 דקות.