קציץ בשר הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר הודו. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 239 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, הודו טחון, חרדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הביצה, 1/2 כוס רוטב עגבניות, פירורי לחם, בצל, פלפלים, אבקת שום, מלח ופלפל. קראמבל טורקיה על תערובת ומערבבים היטב.
ב11-ב. אקס-7-אין. צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול, מלטפים את תערובת תרנגול ההודו ל-9-אין. אקס-4-אין. כיכר.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30 דקות; לנקז במידת הצורך.
בינתיים, לשלב את המרק, סוכר חום, חומץ, קטשופ, חרדל ורוטב עגבניות שנותר.
יוצקים 1/2 כוס מעל קציץ בשר.
אופים 20-30 דקות יותר או עד מדחום קורא 165° ומיצים לרוץ ברור. רוטב חם שנותר; לשרת עם קציץ בשר.