קציץ בשר הודו עם פירה
קציץ בשר הודו עם פירה דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 371 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל כשרים, פטרוזיליה שטוחה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור חג ההודיה. וזה טוב. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו עם פירה ושעועית ירוקה, קציץ בשר מחית תפוחי אדמה, ו עוגות קציץ בשר עם זיגוג פירה.
הוראות
תנור חום עד 400 F. בקערה, לשלב את טורקיה, בצל, תרד, פטרוזיליה, פירורי לחם, חרדל, ביצה לבן, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מעבירים את התערובת לסדין אפייה ויוצרים אותו לתוך כיכר 10 אינץ'.
אופים עד מבושל דרך, 45 עד 50 דקות. בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים. מבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחית בסיר עם חלב חמאה, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מגישים את קציץ הבשר עם רוטב המרינרה (אם משתמשים) ותפוחי אדמה.