רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו קינמון, בצל, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסורגום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דורה ללא גלוטן כקינוח. נסו Caveman Catsup, מה יש בזה? קטשופ, Catsup, ו ביצים עלומות ב Catsup (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הגזר, סלרי, בצל וקצת מלח ופלפל ו לטגן עד רק מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
בצל
4
מוסיפים את השום, מערבבים לשלב ולטגן עד ריחני ורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים את רסק העגבניות ורוטב ווסטרשייר ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רסק עגבניות
6
להסיר מהחום ולהניח בצד.
7
בקערה גדולה, לשלב את טורקיה, גבינה, פירורי לחם, טימין, מרווה, רוזמרין, ביצה, מלח, 2 כפיות פלפל שחור תערובת ירקות מבושל ומערבבים עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פירורי לחם
רוזמרין
גבינה
טורקיה כולה
טימין
מרווה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
לרסס מחבת כיכר 9 אינץ ' סטנדרטית עם ספריי nonstick ולמלא בתערובת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
9
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר את המחבת ופרוס 1 כוס של תאנה Catsup מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
מורחים
תאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
אופים עד מוצק מעט ואת טורקיה מבושל דרך, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מגישים עם תאנה Catsup בצד.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
תאנים
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
14
מניחים את תאנים ועגבניות העור בצד למטה על תבנית אפייה מוכן. צולים עד שהם מתחילים להשחים ולהתרכך, כ -40 דקות. מגניב, ולאחר מכן להסיר את קליפות העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
תאנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
במעבד מזון, לשלב את התאנים, עגבניות, חומץ, סוכר, דורה, רסק צ ' ילי, כוסברה, כמון וקינמון ודופק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
כוסברה.
קינמון
עגבנייה
סורגום
חומץ
כמון
סוכר
תאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
16
שים את התערובת בסיר עם עלה המפרץ ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהתערובת מתחילה לרתוח. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתעבה ומקטין בשליש, כ -30 דקות-זה יהיה עבה מספיק כך שכאשר אתה מערבב אותו, תוכל לראות את תחתית הסיר.