קציץ בשר ופטריות.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר ופטריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 312 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פרמזן, פירורי לחם, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: קציץ בשר ופטריות., קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, לשלב בשר בקר, מרק, פירורי לחם, ביצים, פרמזן, הרבס דה פרובנס ופלפל. עם כף מעץ, לערבב עד רק מעורבב. תערובת בשר כפית לתוך מחבת עוגה 10 אינץ ' ולחץ אותו בעדינות למחבת.
אופים קציץ בשר עד המשרד לגעת במרכז, 50 עד 60 דקות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.
מגישים עם פירה בטטות (ראה מתכון, להלן) ואפונה חמאה.