קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות

קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות
קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פירורי לחם איטלקיים, גבינת פרמזן, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו פסטו ממולא עוף פרמזן קציץ בשר, קציץ בשר ממולא גבינה ופטריות, ו פטריות ממולאות קישואים עם ציפוי Parmesan Panko (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להמיס חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני; להוסיף פטריות, שאלוט, ושום, ו לטחון 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מערבבים בעדינות את הקרקע עגול הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה רק עד בשילוב. תערובת צורה לתוך מלבן 14-x 10 אינץ ' על גיליון נייר שעווה. למעלה עם תערובת פטריות, גבינה, ועגבניות, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קרקע עגולהקרקע עגולה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להפשיל, ג ' לי רול אופנה, החל 1 צד ארוך ושימוש נייר שעווה כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מקום קציץ בשר רול, צד התפר למטה, במחבת משומנת קלות 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד המרכז הוא כבר לא ורוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור, ומעל עם ציפוי ברוסקטה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
9
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בציפוי ברוסקטה קלאסי בקירור בויטוני. כדי לעשות קדימה, להכין מתכון כמוכן דרך כיסוי צעד וצינה 8 שעות.
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.