קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות

קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות
קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פירורי לחם איטלקיים, גבינת פרמזן, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו פסטו ממולא עוף פרמזן קציץ בשר, קציץ בשר ממולא גבינה ופטריות, ו פטריות ממולאות קישואים עם ציפוי Parmesan Panko (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להמיס חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני; להוסיף פטריות, שאלוט, ושום, ו לטחון 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים בעדינות את הקרקע עגול הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה רק עד בשילוב. תערובת צורה לתוך מלבן 14-x 10 אינץ ' על גיליון נייר שעווה. למעלה עם תערובת פטריות, גבינה, ועגבניות, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קרקע עגולהקרקע עגולה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להפשיל, ג ' לי רול אופנה, החל 1 צד ארוך ושימוש נייר שעווה כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מקום קציץ בשר רול, צד התפר למטה, במחבת משומנת קלות 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד המרכז הוא כבר לא ורוד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מהתנור, ומעל עם ציפוי ברוסקטה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
9
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בציפוי ברוסקטה קלאסי בקירור בויטוני. כדי לעשות קדימה, להכין מתכון כמוכן דרך כיסוי צעד וצינה 8 שעות.
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.