"ספון בלאדי מרי"
"ספון בלאדי מרי" זה ... ללא גלוטן משקאות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 87 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לך מיץ לימון, צלעות סלרי, אבקת ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו בלאדי מרי, בלאדי מרי, ו בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מפזרים את הג ' לטין מעל 1 כוס מיץ עגבניות ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. הגדר את הסיר על חום מתון ומערבבים עד המיץ חם הג ' לטין מומס לחלוטין, על 4 דקות; לא לתת את המיץ לקבל חם מדי.
יוצקים את המיץ לתוך כוס מדידה ומערבבים את 2 1/2 כוסות הנותרים של מיץ עגבניות וודקה. מתבלים במלח, פלפל ורוטב ווסטרשייר, ואז שופכים לתוך כוס ויסקי. להכניס למקרר עד סט, לפחות 6 שעות או לילה.
בבלנדר, מחית את הסלרי עם מיץ לימון. מסננים את מחית דרך מסננת משובחת ומתבלים במלח. מכסים את מיץ הסלרי ומקררים.
בקערה בינונית, מקציפים את הקרם עד פסגות רכות טופס.
מוסיף את הרוטב החריף, מתבלים במלח ומצליף עד המשרד. מכסים ומקררים.
מוסיפים 2 כפות של מיץ הסלרי לכל כוס של ג ' לי עגבניות. למעלה עם כפיות גדושות של קרם פלפל חריף בזיליקום מגורר.