קציץ בשר מרוקאי
אם יש לכם לימון גרידת, קאיין, תערובת בשר מאסטרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו קציץ בשר מרוקאי, לשפשף תבלין מרוקאי (עבור כבש & בשר אחר), ו קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° ערפל 9 על 13 אינץ מחבת עם ספריי בישול.
מניחים תערובת בשר בקערה גדולה; מוסיפים קינמון, זנגביל, כורכום, כמון וקיין, אם תרצה.
מערבבים בעדינות אבל ביסודיות עם האצבעות. צור בשר לתוך כיכר 5 על 7 אינץ ' ולהעביר למחבת משומנת.
אופים כיכר 30 דקות; יוצקים 1/2 מרק כוס למחבת. המשך לאפות עד מדחום בשר מוכנס למרכז קורא 71°, 15 עד 20 דקות יותר.
הסר קציץ בשר למגש, אוהל עם נייר ולתת לנוח 10 דקות.
יוצקים מרק לתוך סיר; מוסיפים עגבניות וצימוקים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ -10 דקות. מערבבים בגוון; מתבלים במלח ופלפל.
חותכים קציץ בשר ומגישים, רוטב עובר בצד.