קציץ בשר עטוף בבייקון ברביקיו
המתכון BBQ בייקון עטוף קציץ בשר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון, בקר טחון, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קציץ בשר עטוף בבייקון, בייקון עטוף קציץ בשר, ו בייקון עטוף קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x11 אינץ'.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד הקצוות פשוט להתחיל להתכרבל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. שמור על 1 כף טפטוף בייקון במחבת.
מבשלים ומערבבים בצל ושום בטפטוף בייקון עד הבצל מתרכך, 6 עד 7 דקות.
מערבבים בצל ושום מקורר, בשר בקר טחון, רוטב ברביקיו 1/2 כוס, פירורי לחם, ביצים, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז 'ון, אורגנו, ואבקת צ' ילי יחד עם הידיים בקערה גדולה. טופס תערובת בשר לתוך קציץ בשר בצורת יומן; מקום בתבנית אפייה מוכנה.
עוטפים פרוסות בייקון מבושלות חלקית סביב קציץ הבשר, תוחבים את קצות הבייקון מתחת לכיכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
מברשת בייקון עטוף קציץ בשר עם 3 כפות רוטב ברביקיו. המשך לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.