קציץ בשר עם בייקון וגבינה
קציץ בשר בציפוי בייקון וגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, כמון טחון, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו קציץ בשר בגריל עם בייקון ממולא בגבינת בירה, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב בייקון ומעליו ביצה קשה, ו בייקון עקף שלוש תפוחי אדמה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה שלבו את ההודו, הבקר, החזיר, הביצים ופירורי הלחם וקפלו מרכיבים עד לאיחוד אחיד.
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה, מוסיפים שמן זית ומחממים.
מוסיפים את הסלרי, הפלפלים והפטריות ומקפיצים עד לשקיפות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, מוסיפים לתערובת הבשר יחד עם אבקת שום, כמון ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומשלבים.
מניחים תערובת בשר לתבנית כיכר גדולה.
בקערה קטנה אחרת, שלבו את הקטשופ, רוטב הסויה והסוכר החום והחלקו ונמרחו על תערובת הבשר, ושמרו מעט לצלייה. למעלה עם פרוסות בייקון, מקום לתנור שחומם מראש ומבשלים כ 1 שעה או עד קציץ בשר רושם 180 מעלות פרנהייט כאשר מדחום מיידיות לקרוא מוכנס למרכז.
לאחר קציץ הבשר הוא ב 180 מעלות פרנהייט, מוציאים מהתנור, העליון עם רוטב נוסף ופרוסות גבינה ומכניסים בחזרה לתנור רק עד הגבינה נמס.
מוציאים מהתנור, חותכים ומגישים.
הערת קוק: אם הרוטב והבייקון בחלקו העליון מתחילים להשחים מדי, מכסים את תבנית הכיכר בחתיכת נייר אלומיניום.
מתכון זה סופק על ידי גמר, שעשוי להיות טבח מקצועי או לא, לכוכב רשת המזון הבא. רשת מזון לא בדקה את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.