קציץ בשר קל
קציץ בשר קל דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 326 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פירורי לחם, קטשופ, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. נסו קציץ בשר קל, קציץ בשר קל, ו קציץ בשר קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה שלבו את פירורי הבקר, הביצה, הבצל, החלב והלחם או הקרקר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בתבנית כיכר 5 על 9 אינץ 'משומנת קלות, או יוצרים כיכר ומניחים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה קטנה נפרדת משלבים את הסוכר החום, החרדל והקטשופ.
מערבבים היטב ויוצקים על כיכר הבשר.
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1.