קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם
קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מים, פירורי לחם, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים היטב 1/2 כוס מרק עגבניות, בשר בקר, תערובת מרק בצל, פירורי לחם וביצה בקערה גדולה.
מניחים את התערובת לתוך תבנית אפייה 13x9x2 אינץ 'ובצורה יציבה לתוך כיכר 8x4 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות f במשך 1 שעה 15 דקות או עד קציץ הבשר מבושל דרך.
חום 2 כפות טפטוף מחבת, מרק עגבניות שנותר ומים בסיר 1 ליטר מעל חום בינוני עד התערובת חמה מבעבעת.
מגישים את הרוטב עם קציץ הבשר.