קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קציץ הבשר של סבתא

קציץ הבשר של סבתא
קציץ הבשר של סבתא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 534 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.79 דולר למנה. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, נקניקיית ארוחת בוקר טחונה, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קציץ בשר תוצרת בית (כמו סבתא עשתה!), קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-תוכלו להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד כיצד להכין קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא נהגה להכין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה שלבו את הבקר הטחון, הנקניק, פירורי הלחם, הבצל, הפטריות, המרק והביצה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
פטריותפטריות
נקניקנקניק
בצלבצל
מרקמרק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב ומניחים בתבנית כיכר בגודל 5 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור