קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות20
מגזין

קציץ קינמון הונגרי

קציץ קינמון הונגרי
קציץ קינמון הונגרי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1472 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב חם, קינמון טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: קציץ קינמון הונגרי, קציץ קינמון, ו קציץ אגוז קינמון.

הוראות

1
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם וו הבצק, להמיס את השמרים ב 1/4 כוס חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים קמצוץ של הסוכר ולתת את התערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
הפעל את המיקסר על מהירות נמוכה ולהוסיף את הנותרים 1 כוס חלב, 1/2 כוס הסוכר, 1 כוס חמאה מומסת, חלמונים ביצה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להוסיף 2 כוסות של הקמח ולהפוך את המהירות עד בינוני; להמשיך לערבב עד incorporated. בהדרגה מוסיפים את הקמח 1/2 הכוסות הנותרים וממשיכים לערבב עד שהבצק מחזיק יחד ומתרחק מצדי הקערה; הבצק יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
שים את הבצק בקערה גדולה. מכסים במגבת מטבח או בניילון נצמד ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-1/2 שעות. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על 2 אצבעות לתוכו. אם האינדנטים נשארים, הבצק הוא עלה כראוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מערבבים את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ואת הקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
צחצח את התחתית והצדדים של מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל של מחבת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
מברשת את פני השטח של הבצק עם חמאה מומסת ומפזרים את סוכר הקינמון באופן שווה על פני.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מגלגלים את הבצק, בסגנון ג ' לי רול, לגליל ארוך, וצובטים את התפר סגור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
שים את הבצק במחבת כיכר מוכן, בצד התפר למטה. ודא שהבצק נוגע בכל הצדדים של המחבת. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה בפעם השנייה, עד שפסגת הבצק כמעט ברמה עם החלק העליון של מחבת כיכר הלחם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
מברישים את הבצק עם חמאה מומסת יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
15
אופים עד המטבח שלך מריח כמו קינמון והלחם הוא חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
תן מגניב במחבת במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מתוך ספר הבישול המקורי של שוק האיכרים של לוס אנג 'לס: פגוש אותי ב -3 ופיירפקס על ידי ג' ואן Cianciulli. זכויות יוצרים © 2009 By A. f. Gilmore Company. Published by Chronicle Books LLC.