קציץ קינמון הונגרי
קציץ קינמון הונגרי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1472 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב חם, קינמון טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: קציץ קינמון הונגרי, קציץ קינמון, ו קציץ אגוז קינמון.
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם וו הבצק, להמיס את השמרים ב 1/4 כוס חלב חם.
מפזרים קמצוץ של הסוכר ולתת את התערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, על 5 עד 10 דקות.
הפעל את המיקסר על מהירות נמוכה ולהוסיף את הנותרים 1 כוס חלב, 1/2 כוס הסוכר, 1 כוס חמאה מומסת, חלמונים ביצה, ומלח.
להוסיף 2 כוסות של הקמח ולהפוך את המהירות עד בינוני; להמשיך לערבב עד incorporated. בהדרגה מוסיפים את הקמח 1/2 הכוסות הנותרים וממשיכים לערבב עד שהבצק מחזיק יחד ומתרחק מצדי הקערה; הבצק יהיה רך מאוד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, כ 10 דקות.
שים את הבצק בקערה גדולה. מכסים במגבת מטבח או בניילון נצמד ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-1/2 שעות. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על 2 אצבעות לתוכו. אם האינדנטים נשארים, הבצק הוא עלה כראוי.
מערבבים את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ואת הקינמון בקערה קטנה.
צחצח את התחתית והצדדים של מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם חמאה מומסת.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל של מחבת הלחם.
מברשת את פני השטח של הבצק עם חמאה מומסת ומפזרים את סוכר הקינמון באופן שווה על פני.
מגלגלים את הבצק, בסגנון ג ' לי רול, לגליל ארוך, וצובטים את התפר סגור.
שים את הבצק במחבת כיכר מוכן, בצד התפר למטה. ודא שהבצק נוגע בכל הצדדים של המחבת. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה בפעם השנייה, עד שפסגת הבצק כמעט ברמה עם החלק העליון של מחבת כיכר הלחם, כ -20 דקות.
מברישים את הבצק עם חמאה מומסת יותר.
אופים עד המטבח שלך מריח כמו קינמון והלחם הוא חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה.
תן מגניב במחבת במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מתוך ספר הבישול המקורי של שוק האיכרים של לוס אנג 'לס: פגוש אותי ב -3 ופיירפקס על ידי ג' ואן Cianciulli. זכויות יוצרים © 2009 By A. f. Gilmore Company. Published by Chronicle Books LLC.