קציצות בקר אפויות
קציצות בקר אפויות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . המתכון הזה משרת 6. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש עד 6 לחמניות המבורגר, גבינת פרמזן, קמח ומים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: קציצות בשר גרמניות של Frikadellen , קציצות שיבולת שועל גרבנזו וקציצות תרד ותפוחי אדמה ג'ינג'י .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כפיות טימין טרי (או 1/2 כפית מיובשת), מים, מלח שום, אורגנו, פפריקה ופלפל.
להוסיף בשר בקר; לערבב היטב. מעצבים לארבע עד שש קציצות. מצפים קציצות בקמח; טובלים בביצה ואז בפירורים. במחבת משחימות קציצות בחמאה. מסדרים בתבנית אפייה רדודה משומנת.
יוצקים מחצית מרוטב הספגטי על הקציצות.
מפזרים גבינות; מעל הרוטב שנותר.
אופים ב-400 מעלות למשך 25 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מגישים קציצות ורוטב על לחמניות אם רוצים.