חזיר ראמן אלפרדו-המכללה מיוחד
מתכון בשר חזיר ראמן אלפרדו המכללה מיוחד מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך חמאה, פרמזן, עלי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שבוע הארוחות לסטודנטים-שבוע פיזזן ופטוצ'יני אלפרדו, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו Ramen חזיר ' N ' Peppers (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את האטריות ראמן על פי הוראות החבילה.
מסננים את הנוזל העודף מאטריות ומניחים בצד. במחבת סאוט בינונית, מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמנת והחמאה, וחום עד שהנוזל מתחיל להתבשל. להפחית את החום בינוני, המאפשר את הנוזל להפחית על ידי קצת יותר ממחצית. זה צריך לקחת 5 עד 6 דקות. מערבבים את השום, פרמזן, גבינת מסקרפונה ופטרוזיליה. מקפלים את אטריות ראמן מבושל, להפחית את החום לנמוך ולאפשר לרוטב להתעבות במשך 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, עוברים לקערה ומגישים.