קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

קציצות בשר חזיר בציפוי פרמזן

קציצות בשר חזיר בציפוי פרמזן
קציצות בשר חזיר בציפוי פרמזן עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן צמחי, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציצות בשר חזיר עם רוטב לימון-טימין, קציצות חזיר מצופות כמון, ו קציצות חזיר פרמזן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את ירך החזיר לתוך 4 צלעות חזיר באותה מידה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ירך חזירירך חזיר
3
מניחים כל קוצצים בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף פאונד עם פטיש בשר עד קוצצים הוא על 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
4
מניחים את הלחם במעבד מזון ודופק לתוך פירורי לחם גדולים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיף את גבינת פרמזן, מלח ופלפל, ודופק עוד כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מעבירים את תערובת הפירורים לקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הכן תחנת לחם: בקערה רדודה או צלחת, מניחים את הקמח יחד עם מלח ופלפל. בקערה רדודה אחרת, להכות את הביצה עם 1 כף מים, עד הביצה היא כבר לא stringy, על 1 דקה. סדר את הקמח, הביצה ופירורי הלחם בסדר הזה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומוסיפים את שמן הירקות והחמאה. טובלים את צלעות החזיר בקמח לאבק קלות, לנער את הקמח העודף, ואז לטבול את הביצה ולבסוף את הפירורים. מבשלים את החזיר עד חום זהוב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד. לאחר מבושל, להסיר צלחת נייר מצופה מגבת כדי כתם שמן עודף. מתבלים את הקציצות במלח, ופלפל ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
טריז לימוןטריז לימון
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי