קציצות בשר חזיר בציפוי פרמזן
קציצות בשר חזיר בציפוי פרמזן עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן צמחי, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציצות בשר חזיר עם רוטב לימון-טימין, קציצות חזיר מצופות כמון, ו קציצות חזיר פרמזן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את ירך החזיר לתוך 4 צלעות חזיר באותה מידה.
מניחים כל קוצצים בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף פאונד עם פטיש בשר עד קוצצים הוא על 1 אינץ ' עבה.
מניחים את הלחם במעבד מזון ודופק לתוך פירורי לחם גדולים.
מוסיף את גבינת פרמזן, מלח ופלפל, ודופק עוד כמה פעמים.
מעבירים את תערובת הפירורים לקערה רדודה.
הכן תחנת לחם: בקערה רדודה או צלחת, מניחים את הקמח יחד עם מלח ופלפל. בקערה רדודה אחרת, להכות את הביצה עם 1 כף מים, עד הביצה היא כבר לא stringy, על 1 דקה. סדר את הקמח, הביצה ופירורי הלחם בסדר הזה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומוסיפים את שמן הירקות והחמאה. טובלים את צלעות החזיר בקמח לאבק קלות, לנער את הקמח העודף, ואז לטבול את הביצה ולבסוף את הפירורים. מבשלים את החזיר עד חום זהוב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד. לאחר מבושל, להסיר צלחת נייר מצופה מגבת כדי כתם שמן עודף. מתבלים את הקציצות במלח, ופלפל ומגישים עם פלחי לימון.