קציצות חזיר עם תירס מתובל
חזיר Sautè עם תירס מתובל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 36%. נסו המבורגרים חזיר עם בייקון - תירס לטגן, חזיר חריף, פלפל ירוק ומרק תירס, ו תירס מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גרעיני תירס וחלב בסיר גדול. מביאים את תערובת התירס לרתיחה מעל חום בינוני; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מסננים את תערובת התירס דרך מסננת מעל קערה, הזמנת נוזלים ומוצקים.
מפזרים צלעות חזיר עם פלפל שחור.
מניחים נוזלי תירס שמורים בצלחת רדודה. לטבול צד אחד של כל קוצצים בנוזל תירס; לדלות בקמח.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מניחים 4 צלעות חזיר, צדדים מקומח למטה, במחבת, ומבשלים 2 דקות. הפוך את צלעות החזיר, ומבשל 2 דקות או עד הסוף. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן ואת צלעות חזיר הנותרים. תניח את צלעות החזיר בצד, ותתחמם.
מוסיפים בצל למחבת, ו לטגן במשך 30 שניות מעל חום בינוני גבוה.
הוסף מוצקים תירס שמורות ובוטנים; סאוט 4 דקות.
מוסיפים רוטב סויה, סוכר ופלפל אדום; מטגנים 4 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מניחים 2 צלעות חזיר על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם תערובת תירס 1/2 כוס.