קציצות חזיר עם תרד מוקפץ וצלפים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות חזיר עם צלפים, קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות, ו קציצות חזיר מוקפצות.
הוראות
חותכים את הפילה ל 8 חתיכות קילו עד שהם 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את הקמח על צלחת. בקערה רדודה, הכה את הביצים. קוצצים את הפטרוזיליה. בקערה נפרדת, לשלב את פירורי הלחם, פטרוזיליה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל. טובלים כל קציצה בקמח, ואז ביצה מוכה, ולבסוף בפירורי הלחם.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום בינוני. עבודה בקבוצות, לבשל את הקציצות עד הזהב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, באמצעות 2 כפות יותר של השמן עבור אצווה השנייה.
מחממים את השמן הנותר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העגבניות למחבת עם חומץ, טימין, ואת המלח והפלפל הנותרים. מבשלים 7 דקות. לפני הסרת העגבניות מהחום, מוסיפים את התרד ואת צלפים ומבשלים עד נבלות התרד, על 1 דקה. מחלקים את החזיר בין צלחות בודדות העליון עם תערובת תרד.